KURV


Pris
Antal

I ALT

0,00 DKK Opdater kurv

Pris eksklusiv fragt


Læs handelsbetingelserne her.

Om Kinoa Foods

 

Kinoa Foods er et dansk økologisk superfood brand, der har et stort fokus på kvalitet, smag og clean-eating, hvilket vil sige, at vi kun bruger økologiske, uforarbejdet råvarer uden tilsætningsstoffer og smagsaromaer.

Rejsen begyndte tilbage i 2013 under min uddannelse, hvor jeg for alvor fik øjnene op for quinoafrøets unikke sundhedsegenskaber og utallige muligheder. Da jeg var færdig med min professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, vidste jeg med det samme, at jeg ville ud at inspirere andre til at spise sundere, og herfra opstod et quinoa univers. Min mand Morten blev hurtigt ligeså inspireret og involveret, og han havde en masse kreative ideer. Vi begyndte derfor at eksperimentere og udvikle opskrifter sammen derhjemme, og herfra blomstrede ideen til Kinoa Foods.

I 2015 startede vi op i et lånt industrikøkken i Sydhavnen, hvor vi lavede sunde quinoa salater og kager til caféer, og det var her, vi også udviklede vores første quinoa muesli. Vi syntes, at der på daværende tidspunkt manglede sunde alternativer på morgenmadshylderne i supermarkederne. Derfor ville vi gerne have vores muesli på hylderne. Vi startede med at sælge ind til enkelte købmænd, og pludselig tog det om sig. Vi ristede muesli i store mængder i det lille industrikøkken i Sydhavnen til kl. 5 om morgenen, hvorefter vi pakkede vores lille Peugeot til randen og leverede det personligt til samtlige købmænd. Der gik ikke lang tid, før det blev for meget for to mennesker at klare i et lille køkken, og vi måtte derfor finde større produktion. I dag sælges Kinoa Foods produkter i butikker landet over.

Vi glæder os til at introducere jer for mange flere ideer og produkter i fremtiden. 

Katja & Morten