KURV


Pris
Antal

I ALT

0,00 DKK Opdater kurv

Pris eksklusiv fragt


Læs handelsbetingelserne her.

Quinoa salat med tun & artiskok

Fremgangsmåde:

Quinoa koges i en gryde, i forholdet 1 del quinoa til 2 dele vand. Stil på køl når det er færdigkogt, så det bliver koldt til salaten. Vask spinatblade og hæld op i en skål. Gulerødderne skrælles og rives på et rivejern og kommes derefter op i skålen.

Kog vand og hæld i en lille skål med edamame bønnerne og lad det stå i 2 minutter, hæld herefter vandet fra og skyld bønnerne i koldt vand.

Hæld den afkølede quinoa, edamame bønner, artiskok og tun op i skålen. Lav dressingen og bland det hele sammen.

 

Ingredienser

2-4 pers.:

 

1 dl sort quinoa

1 dl hvid quinoa

30 g friske spinatblade

100 g edamame bønner

1/2 dåse artiskok hjerter

1 dåse tun

2 gulerødder

Dressing:

 

50 g olivenolie

8 g hvidvinseddike

10 g honning

Havsalt

1/4 citron


Skriv en kommentar