KURV


Pris
Antal

I ALT

0,00 DKK Opdater kurv

Pris eksklusiv fragt


Læs handelsbetingelserne her.

Quinoa boller med gulerod & jumfru i det grønne

Fremgangsmåde:

Hæld chiafrø og vand op i en skål og lad det stå i to minutter. Pisk det herefter ved fuld styrke til det gelerer.

Kom olivenolie, solsikkekerner, revet gulerod og havsalt i blandingen. Tilsæt quinoa mel, quinoa flager og boghvede mel imens der piskes.

Den færdige dej er klistret og lægges på en bageplade med en ske.

Bag bollerne i ovnen ved 230 grader i 10 minutter, hvorefter de bages videre på 210 grader i cirka 20 minutter.

Ingredienser

ca 10 stk:

 

5 spsk chiafrø

5 dl vand

1 knsp. havsalt

2 spsk olivenolie

60 g solsikkekerner

100 g gulerod

95 g quinoa mel

50 g quinoa flager

95 g boghvede mel

 

Jumfru i det grønne kommes oven på bollerne


Skriv en kommentar