KURV


Pris
Antal

I ALT

0,00 DKK Opdater kurv

Pris eksklusiv fragt


Læs handelsbetingelserne her.

Myslibar med dadler & quinoa topping

Fremgangsmåde:

Blend dadler i en blender så det bliver til en klistret masse. Bland den blendede dadel masse sammen med quinoa mysli, cacao og vand. Det bedste blandingsreslutat opnås i en røremaskine eller med en pisker med dej kroge.

Læg myslibar massen ned i et fad med bagepapir og tryk den flad så den er jævn og er ca 1 - 1,5 cm i højden.

Sæt på køl i en time og skær myslibarerne ud med en kniv.

Opbevares på køl. Kan også nedfryses.

 

Ingredienser

5 stk.:

100 g quinoa mysli

175 g dadler

15 g cacao pulver

2,5-5 tsk vand

 

Kan toppes med smeltet mørk chokolade og quinoa flager.

 


Skriv en kommentar